18 Aralık 2009 Cuma

Kullanan Var mı?





Dr.Oetker'in şekerli süsleme glazürü diye bir ürünü var. Heryerde görüyorum internette, bloglarda ama bir türlü ürünün kendisini bulamadım. Ürünü aranızda kullanan var mı? Varsa nereden aldınız? Ben Migros, Real ve Carrefour'da bulamadım :( Yılbaşı üzeri çok ihtiyacım var bunlarada. Aldığınız yeri söylerseniz sevinirim. Öptüm hepinizi...

12 yorum:

  1. Bir de tansaşa bak. Orda var. Bakalım neler hazırlıcan merak ettim.

    YanıtlaSil
  2. kız sen bana söylesene.. bizim tansaş'ta var.. ben aldım hatta. ama açıp kullanmak kısmet olmadı henüz.. bu aralar gelirsen buraya söyle de sana veriyim. ben kendime yie alırım tansaş'tan.

    YanıtlaSil
  3. aaaa Tansaş mı :( tamamdır benim evin o taraftada vardı onada bakayım olmadı hafta sonu geleceğim sizin o tarafa uğrarım :) ohh beeee sağol :)

    Mahperi, aklımda güzel şeyler var :) inşallah düşündüklerim olur da paylaşırım :)

    YanıtlaSil
  4. ben de geçenlerde İçerenköy Carrefour dan almıştım..
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. ben kullanıyorum çokta rahat buluorum fiyatıda 4 500.oğullarımın sünnetinde yaptım ozaman burda çıkmamıştı ingiltereden eltim yollmaıştı.sonra görünce çok sevindim.burda iem onur market filan hep var.careefoorda nasıl olmaz şaştım

    YanıtlaSil
  6. merhaba,
    ben de tansaştan almıştım bu süsleme glazürlerini bir hevesle.ama pastalarda kremanın üzerine kullanılınca hemen dağılıyor.o yuzden ben de farklı amaçlarla kullanıyorum,tabak süslemeleri gibi:)sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. inşallah benimkilerde düşündüğüm gibi olur. cookie üzerine yapmayı planlıyroum kendim hazırlayıp sıkma olayı falan fazla meşakatli geldi, tembellik var serde :)
    teşekkürler hepinize.

    YanıtlaSil
  8. çok işe yarıyorlar kesinlikle..ben kipadan aldım ama sanırım heryerde bulunmuyorlar...

    YanıtlaSil
  9. herkese tekrar teşekkür hanımlar :) tansaş'da buldum. son 3 paketin 2'sini aldım ne olur ne olmaz :) şimdi sıra kullanacağım zamanı beklemekte... sonuçlarıyla görüşeceğiz artık ;)

    YanıtlaSil
  10. Selam ...

    fotoğraf pelince.com'dan alıntıdır derseniz çok memnun olurum.. benim fotoğrafımdır çünkü :)

    Sevgiyle..

    YanıtlaSil
  11. fotoğrafı sizin sitenizden değil internet genel aramada çıkartmıştım :) ama sorun olmasın kaldırırım. teşekkürler uyarınız için.

    YanıtlaSil
  12. selam bende bizim semt marketinde bulmuşdum, oldukça pratik ve kullanışlı.

    sevgiler...

    YanıtlaSil