7 Aralık 2009 Pazartesi

Muradıma Erdim...

Çok mesuduuuum artık :) Salonum mavi yusufcuk böcekleriyle ışıl ışıl yanıp sönüyor...

Ofisteki yılbaşı ağacı ortaya çıktıktan sonra daha fazla dayanamayacağım belliydi. Dün sevgiliyle birlikte başladık ağacı kurmaya.


Ağaç kurulumu bittikten sonra bende bitmiştim ama olsun çooook güzel oldu... :D




Hafta sonu doktor kontrolümüz vardı, maşallah herşey yolunda. Kızımız kendini gösterdi artık :):):) Hadi bakalım Gülcan şimdi senden haber bekliyoruz artık.



Doktor kontrolünden mutlu mesut çıktıktan sonra İKEA'ya gidelim, İKEA'dan sonra Forum İstanbul'a da gider akvaryumu gezeriz dedik ve düştük yollara.

İKEA'yı gez dolaş deli danalar gibi sonra akvaryumu gezecek hal kalmadı tabi tıpış tıpış atladık arabaya geçtik dönüş yoluna.



Eeee noldu şimdi? Bu hafta sonu ne kadar çabuk geçti bitti gitti! Neden ben şimdi ofisteyim, yatıp dinlenip keyif yapacaktım daha. Haksızlık bu!!! Haftanın 4 günü çalışıp 3 günü izin yapabilmemiz lazım... Bu fikrimi ne zaman birileri kabul edecek merak ediyorum.




Hepinize iyi haftalar dileyip kocaman öpüyorum....






10 yorum:

  1. hayırlı olsunn.. demek gösterdi kendini. :) aferin ona. saklanıp ta anesini merakta bırakmadı.. :) bakalım bizden ne haberler çıkacak?

    4 gün iş, 3 gün tatil mi dedin sen?

    YanıtlaSil
  2. çok akıllı çıktı elma şekeri :)
    seninki ne zaman belli olacak kısmetse?

    evet evet öyle dedim, sence de iyi fikir değil mi bu? ;)

    YanıtlaSil
  3. ayyyyyyyy demek kız.sıra veronikada.veronika kim diye sorarsan gülonun kızı olursa adı veronika :)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim SerpiL. Evet darısı gülcan'ın başına. Aaaa bak Verda'da olabilir adı :) Gül anlamına geliyordu.

    YanıtlaSil
  5. evet verdayıda söyledim üstelik hoş bi isim hemde annesinin adı sayılır gül gülcan.oku kız gülo bu yazdıklarımızı.senin sıpanın derdi bizi gerdi:)))bu hatunda öğrense bi cinsiyetini adını hallederdik.ay bana nooluyosa sülo koysun adını:))

    YanıtlaSil
  6. Verda ne ayol? perde markası gibi... :)) Kızsa "İ" harfinden bulmak gerekecek galiba.. neyse cinsiyeti öğrenelim bakalım Volkan mı veronika mı geliyo :))

    YanıtlaSil
  7. i mi öle desene kızaaaaaaam.ironika olsun:))ay ilayda filan koyma gına geldi.idilde olabilir.yabide ismaaaaaail olursa hahahaha.ya mügenin blogundan atışıyoz farkındamısın:))müge bu işe el at şu bebeğe isim bulak harfi belli.sonra seninkine el atarız:))

    YanıtlaSil
  8. Benimki belli :) sadece Gülcan için uğraşacağız anlaşılan :):)

    ismigül... güllere taktım niyeyse eheheheh

    YanıtlaSil
  9. canımcım kıyamam demek canın çekti yahu bende glazürden ötürü öle kalın tabaka olmadı.aksine az bile geldi.sen belli bir noktaya mı döktün benim ortası delik kalıbım olduğundan çıkınca çevire çevire gezdirerek döktüm

    YanıtlaSil
  10. eve gidince işin gücün yoksa kek yap şimdi :)
    ben pastanın ortasına döktüm ve kenarlarına dogru da yaydım tamamen ustunu kaplamıştı. ama aynı magnumun çikolatası gibi oldu :) kesebilme aşamasından sonra yemesi keyifliydi aslına bakarsan :):)

    YanıtlaSil