25 Aralık 2009 Cuma

Tık Tık şşş İçerdeki :)

O patlayan baloncuk hissinin sen olduğundan bugün artık eminim :)

Yaklaşan yılbaşının ve bugünün cuma olmasının heyecanını elma çekirdeğimde yaşıyor belli ki. Sabahtan beri içeride yapmadığı akrobasi hareketi kalmadı diye tahmin ediyorum. Fır dönüyor zıptırık.


Öğlen arasında çıktık istinye parkı devri alem yaptık, hediyelerimizi aldık, kargolanacakları kargoladık, diğerleri ağacın altında konmak üzere yanıbaşımda bekliyor. Dedim bu aksiyonda zıptırık durulur ama yok bana mısın demiyor. Ofise döndüm masama oturdum bizim ki başladı fır dönmeye :) Nasıl güzel bişi bu :) Hareketler ilerlesinde babasıda artık dışarıdan hissedebilsin... Şimdi de sırada ki beklentimiz bu :)


Bu akşam ofisde yılın ilk yılbaşı kutlamasını başlatıyoruz devamı hafta içinde gelecek. Bu akşam karaoke yapılacak. Ben 2 kişiyim detone oluyorum diyerek yırttım. Ekip şarkı söylerken biz de dansçı kız görevini üstleneceğiz ve tabii hain ben iş başında olup herkesi fotolayıp videolayacağım :) Hepinizi öptüm şimdilik..... Sevgiler.

3 yorum:

  1. patlayan baloncuk hissi mi? :)) böyle tarif edildiğini ilk kez duyuyorum. evet aslında benziyor da.. :)

    hadi gözün aydın. kıpırtıları da tam anlamıyla hissetmeye başladın demek. ama genelde sen hareket halindeyken durur, oturduğnda ya da yattığında o başlar harekete.. ben de öyle oluyo yani en azından :)

    iyi eğlenceler size..

    YanıtlaSil
  2. kız sen fazla zıplama:)kızı oynak yapcen:)ooooh partiler filan ne güzel

    YanıtlaSil
  3. Elma çekirdeğin yakında babasına da hissettirir hareketlerini:)) Ofis kutlamasında bol bol eğlen, fazla dansçı kız görevini üstlenme:))
    Şaka şaka 7 aylık gebeyken Feridun Düzağaç konserine gitmiş biri olarak söylüyorum, gebeliğinde ayrı bir keyfi oluyor sosyal yaşamda..

    YanıtlaSil