12 Ocak 2010 Salı

5 Ay + 1 Gün + 15 Kilo

Fazla söze ne gerek... Elma çekirdeğimiz ve annesi... ;)




11 yorum:

  1. ya kızaaaaaaam kendine gel dikkat et ben 12 kiloyla gittim doğuma tabi metede:)berkayda 30 du.sanırım sen de o yolda ilerliyosun.amaaaaaaaaaaan can boğazdan gelir.satmışım anasını be:))

    YanıtlaSil
  2. tombişş seniii.. :))
    kız bu kiloları nereye sakladın? hiç 15 kilo almışa benzemiyosun ki...

    YanıtlaSil
  3. sorma yaa lafda tombiş hatta tombiş ötesi olmam lazım ama sonuca bakınca 15 kilonun hepsi göbekte galiba :)

    Stil Direktörü; teşekkür ederiz :)

    YanıtlaSil
  4. merhaba ben geldim, sizi izlemeye aldim, bende beklerim...allah kurtarsin...gecen yil bu zamanlar bende hamileydim, kizim simdi 5 aylik...ben 6 aydan sonra kilomu tartmadim ve inan kac kiloyla doguma girdigimi bile bilmiyorum ama hep bebek buyuk kilolu dediler ama dogumdan sonra anladimki butun kilolar bende kalmis, onceleri kendimi $i$ diye avuttum ama $i$de inince anladimki cok kilo almi$im..Serpil'inde dedigi gibi can bogazdan gelir bo$ver...

    YanıtlaSil
  5. 2 ay önce doğum yapmış ve hamilelik süresince 30 kg olmuş bir taze anne olarak şöyle söyliyim ; şimdiden 14 kg'si gitti ve hiç rejim yapmadan, sadece emzirerek. Sonuç olarak ; boşver yemene bak :)

    YanıtlaSil
  6. hımmm 5 ay için fazla gibi ama bende 21 kg almıştım maşallah diyelim şimdiden

    YanıtlaSil
  7. Ayten, Lale Zeynep ve istebudurhayat; teşekkür ediyorum görüşleriniz için.

    Aldığım kilolaları sıkıntı yaptığımı söyleyemem aslında :) ben kilo aldığımı gördükçe tersine sevinen biriyim. Hamilelikten önce hiç 50 kiloyu görememiş biri olarak şimdi 61 kiloyum :) elma çekirdeğim ve benim sağlığım ile ilgili sorun çıkartmasında, ben can atıyorum kilo almaya ;) inşallah annemden geçen genetik durumlarda işe yararda veririm kiloları. hepinize sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Ohh maşallah 15 kilomu aldın :S
    Ama normalde zaten zayıfdın fotograflardan gördüğüm kadarı ile... o yuzden pek belli olmuyordur zaten doğumun ardından vericeksin gidicek.
    Ama bundan sonra cok daha hızlı büyüyecek :))bilesin.

    YanıtlaSil
  9. maşallah size:)) çok şekersiniz

    YanıtlaSil