27 Nisan 2011 Çarşamba

Çok mu Zor!!

Akıllı, edepli, dürüst, ahlaklı, yaptığa işe saygı duyan, aldığı paranın karşılığını vermek için uğraşan ve bunu haketmeye çalışan insanlarla çalışabilmek çok mu zor?

Bunlar her insanda zaten olması gereken erdemler değil mi?

Bunları arayıp bulmak neden zor???


Babasının ölüm döşeğinde olduğunu söyleyip defalarca şehir dışına gitmek için izin alan ve benimde hiç bir seferinde bu isteği ikiletmediğim bir çalışanım var. Hem böyle bir durumu nasıl sorgularsın, nasıl şüphe duyarsın ki adamın babası hasta. Üstelik o kadar üzülüyoruz haline, hep soruyoruz var mı bir ihtiyacın diye.

Ama sonra ne oluyor? Öğreniyoruz ki adam babam ağırlaşmış ben yanına gitmek zorundayım dediği ve babasının başında olduğunu söylediği 5 gün boyunca aslında TATİLDEYMİŞ!!!! Şaka gibi değil mi? Bana attığı en son sms'de babamın durumu artık çok ağır ama burada bekleyip yapılacak birşey yok ben helalleşip işe geliyorum!!! Lafa bak, oynadığı vicdana bak, bu nasıl evlat, sevgilisiyle tatil için babanın bu denli ağır kullanılması nasıl bir ahlak. Ben hala saf ya yapma dönme kal istediğin kadar babanın yanında diyorum.


Yazdıkça bile deliriyorum... Birde üstüne pişkin pişkin bana güvenmiyor olmanız beni çok üzdü demez mi!!!

Çarpsam yüzüne bir tokat anlar mı hatasını?? Anlamaz ama değil mi????


2 yorum:

  1. aaa inanmıyorum yüzsüz terbiyesize bak... ne insanlar var yaa.

    YanıtlaSil
  2. yuhhh yüzsüz insan bu kadar olur.Yol ver gitsin ya..

    YanıtlaSil