27 Nisan 2011 Çarşamba

Şaşkın Anne...

24 hafta sonra göreceğiz bakalım oğlan anası olmak nasıl birşeymiş :)))






9 yorum:

  1. aa gerçekten mi? nasıl yanii.. niye blogdan öğreniyorum ben? aaa töbe töbee... 15 hafta yazıyo yanda.. kızım dalga mı geçiyon sen? bizimkiler de biliyolar mı?

    YanıtlaSil
  2. hahahaha vallahi gerçek billahi gerçek bak oğlan diyorum üstelik o kadar gerçek yani :)
    aradın ama açamıyorum ofisteyim, henüz kimse bilmiyor buralarda hihihihi.

    YanıtlaSil
  3. ayy süper yaa.. çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun oğluş. tebrik ederim canım. oaralarda kimselerin bimemsini anlıyorum da.. sultan apt.'da kimler biliyo? ona göre tutayım çenemi. bak süloya bile şimdi yazasım var :))) 15 haftaaa.. ooooo...

    YanıtlaSil
  4. uleeeyynn sen diyetisyen diye bizi mi kekliyodun... ? bak şimdi neler geliyo aklıma hahahaha... örgeyle kontrollere gidiyodun heralde :))) zaten geçen göbeğinin tombişliği de dikkatimi çekmişti.. aahahaa sen yok musun seeen?

    YanıtlaSil
  5. ayyy dur yavaş gel ayol :) bak gelme üstüme hamişim ben ehehehhe :) yok lan diyetisyen doğruydu ben zayıflamak için diyet yaparken oğlanın gelesi tuttu :)başlamışken şimdide devam ediyorum diyetisyen kontrolüne 30 kilo almamak için ;) sultan apt.'da herkes bilebilir orada sorun yok, orada çene tutmaya lüzum yok ;)hihiih

    YanıtlaSil
  6. tamam şimdi tellal salıyorum binaya :))) 15 hafta 4,5 ay mı ediyo? kızım sen ilk hamile kaldığında ben kahve falında bilmişim o gün bugün haber bekliyodum senden dermişim :)) yok yani falda çocuklu birinin hamile oldığunu gördüm. sana da yordum amma senden ses çıkmadı meğersem tuturmuşum :))) durduk yere usta falcı da oldum iyi mi? haahah.. şimdi bizim bok böceklerinden daha da küçüğü mü geliyo? oyy maşallah yaa ona.. yeriz onu artık.. :)

    YanıtlaSil
  7. hiiiii çok fenasın ben olsam senin saçını başını yolarım:)kız bu kadar zaman niye sakladın çatlar insan.hayırlı uğurlu olsun.sağlıkla al kucağına 2 oğlan anası olarak yazıyorum.çoooook zooor:))

    YanıtlaSil
  8. süper bir haber bu tebrik ederim :) ikisi beraber büyücek ne güzel. ben cesaret edemiyorum şimdilik :)

    YanıtlaSil
  9. teşekkürler Serpil ve Lal.
    serpil bu arada gözümü daha şimdiden korkuttuğun için ayrıca teşekkürler :):):)

    YanıtlaSil