4 Ocak 2010 Pazartesi

Keyifli Geceden Notlar...

Bu yıl arkadaşlarla bizde toplandık. İlk yeni yılımızı da kendi evimizde geçirmiş olduk. Mesaimiz yarım gündü işten çıkıp önce dr kontrolüne (maşallah herşey yolunda) oradan da doğruuuuu eve mutfağa :) Biraz ben, biraz arkadaşlar, biraz sevgilim ve işte herşey hazır.... Tek üzüldüğüm durum, likörde pişirdiğim elmalarımı pişerken  unuttuğum için elma püresi haline gelmeleri oldu :) Ama o haliyle bile renkleri ve tatları harikaydı. ;)

Uzun uzadıya bişi yazmaya gerek yok fotoğraflar anlatsın kendilerini :) yemek içmek fasıllarından sonra fotoğraf çekmeyi unutmuşuz onu farkettim fotoğrafları ayırırken :)

Yemekler yendi uzun uzun, sohbetler edildi tatlı tatlı, drinkler yudumlandı yavaş yavaş. Saatler 00:00 oldu öpüşüldü ve oturuldu ağacın altına hediyeler açıldı, bir daha öpüşüldü, gülündü, eğlenildi. Evdeki çocuklar uyutulduktan sonra oturuldu masa başına başladı oyunlar :) Çok güzeldi, çoook eğlendik...



2010 inşallah adı gibi 10 numara ve herkes için musmustlu bir yıl olur... (Fotolarda masada orta yer tavuk dolması için ayrılmıştı. :) )




3 yorum:

  1. Çok şık bir masa olmuş. Eğlenceli bir yılbaşı geçirmişsiniz. 2010 da böyle güzel geçer inşallah.

    YanıtlaSil
  2. anam anam pastaya bak sofraya bak kurabiyeler yimekler süsler renk renk bardaklar oh renkli yılbaşı olmuş

    YanıtlaSil
  3. Gerçektende renkli ve epeyce hareketli bir gece oldu. İnşallah devamı da aynı güzellikte gelir, geçer.

    YanıtlaSil